Flertal fragar aven ifall Tinder Gold ar vart en extra kostnad kungen fem dollar per manad

Flertal fragar aven ifall Tinder Gold ar vart en extra kostnad kungen fem dollar per manad

Svaret beror pa hur du anvander Tinder. For dig som uppskattar formagan att traffa goda man och kvinnor ovan internet ar Tinder Gold en fran de basta funktionerna som introduceras i en datingapp. For dem som uppskattar sjalva passeringsprocessen och overvager utsikterna, inneha den formagan att minsann avtaga tiden du spenderar gallande att byta ut och oka den epok du kan betala gallande att samspraka om mojliga matcher.

Ar det viktigt?

En nodvandig undran ar: spelar det nagon roll pro andra brukare ifall du anvander Tinder Gold eller inte? Faktum ar att det varierar fran person till person och va den personen letar efter och baksida av underben du anser att du letar efter. Sa det beror i princip kungen dig. Sang oss titta pa detta narmare.

Visa oss saga att du anger att du letar efter en langsiktig relation. Och nog ar du i teorin, men i praktiken ar du en galen som samlar matcher och moter flera av dem varje vecka. Du kanske inte inneha ett allvarligare omstandighet an en upprepad anslutning gallande manader. Som ett utslag kommer andra pa Tinder att forutsatta att du ar arme pro skojs skull, inte pro nagot allvarligt. Vi ar ej har for att bedoma dig for detta, men det ar ett bevisat sak att det du anser och vad du utfor ar angelaget forut andra folk … speciellt i dejtingpoolen.

Manniskor som anvander Tinder Plus och Tinder Gold brukar vara manniskor som lagger avsevart energi i sitt liv pa Tinder. De traffar jatte- eller forsoker. Sa ifall du gar in i en oskadd segment men har en front som ej ar det, kan bevilja manniskor granska att du inneha Tinder Plus eller Tinder Gold kan behova en aning redogorelse. Ifall du forsoker fortiga anvandningen av premiumtjanster tvingas du gora flera grej:

  • Anvand ej funktionen for alders- / doljplatser
  • Anvand ej Pass-funktionen hela tiden for att andra din lage och forena till personer utanfor staden, savida du ej sannerligen garde dit
  • Chatta ej med dina lockton ifall all Superlikes som du inneha distribuerat eller all toppvalen du har traffat

Tinder Golds smutsiga lilla hemlighet

Arme ar en hemlighet om Tinder som atnjuta manniskor kanner till, och en sadan typ fordubblar funktionaliteten i Tinder Golds Like You-funktion:

Om nagon redan har passerat dig visas den overst upp i din stack (eller eftertradande). Det stammer, varje stig du loggar in gallande Tinder, ifall nagon redan inneha svavat direkt kungen dig, kommer det att visas overst upp gallande din lista. Detta betyder inte alltid att all langst upp i din stack har flyttat at hoger; det kan intraffa att ingen har gjort det. Men du kan atnjuta manga fordelar av funktionen Likes som du uppskattar med Tinder Gold, vilket ger de forsta profilerna en extra overvagande, eftersom de kanske redan inneha valt dig. Ifall du sveper at hoger gallande en av dem och matchar tvart, vet du att de redan inneha dragit hoger kontra dig.

(Om du kopte Tinder Gold och konstaterade att du ej langre vill ha det, las den arme artikeln om hur du avbryter ditt Tinder Gold-prenumeration.)

Vi skulle vilja hora dina erfarenheter av Tinder, bra och detta suger, aven tips eller tekniker du maste forbattra din upplevelse i appen. Dela dem med oss ??i kommentarsavsnittet!

Detta utesluter dock ej att nagon far reda pa att du inneha Tinder Gold (eller minst Tinder Plus) gallande indirekt metod. Om du till foredome anvander Passport och hamnar med nagon fran en annan stad, och sedan upptacker de, under ett prat med dig, att du inte ar i deras riktnummer, kommer de att vara medveten om att du tvungen ha ett pass och eftersom ar minst en medlem av Tinder Plus (eller atminstone avsevart, mycket bra pa att agera). Ifall nagon matchar dig och din alder inte visas i appen vet de att du plikt ha minst Tinder Plus. Pa https://kissbrides.com/sv/heta-kroatiska-kvinnor/ synonym satt kan Tinder Plus-prenumeranter fortiga avstand fran andra anvandare. Darfor, ifall avstandet inte visas, kommer du att kanna till att personen ar minst en Plus-abonnent. Sa du plikt vara vaksam nar du anvander funktionerna i Tinder Gold ifall du verkligen ej vill att folk amna kanna till att du anvander det.

Leave a Reply